A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Для попередження виникнення пожеж у житловому секторі проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота

Дата: 06.11.2018 15:03
Кількість переглядів: 449

Із зниженням температурних показників та початком опалювального періоду значно збільшується кількість пожеж у житловому секторі, що призводять до значних матеріальних збитків, а іноді  — до травмування та загибелі людей. Як свідчить статистика, причиною виникнення пожеж у помешканнях є порушення громадянами правил експлуатації пічного або газового опалення, неправильне використання електрообладнання, нехтування громадянами елементарних правил пожежної та власної безпеки. 

З метою попередження виникнення пожеж у житлових будинках працівниками Козельщинського районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області продовжується проведення відповідної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед мешканців населених пунктів об’єднаної територіальної громади. Спілкуючись з населенням, рятувальники наголошують громадянам на дотримання правил пожежної безпеки в побуті, безпечної експлуатації побутових електроприладів, газового обладнання та пічного опалення, вручаються листівки протипожежної тематики.

Також протягом жовтня 2018 року в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах проводилися Тижні безпеки життєдіяльності. Працівники районного сектору під час зустрічей, нагадали дітлахам основні правила безпеки життєдіяльності, зокрема правила пожежної безпеки у побуті та під час перебування на природі, правила безпечної поведінки при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Козельщинський районний сектор Головного управління ДСНС України у Полтавській області вкотре звертається до громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні опаленням, електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером «101»!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь