A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Веселка робітничих професій

Дата: 16.11.2018 14:22
Кількість переглядів: 315

Фото без опису      15 листопада 2018 року в актовому залі Козельщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено профорієнтаційний захід  «Веселка робітничих професій»  для учнів випускних класів району.

   В заході взяли участь представники Полтавського центру професійно-технічної освіти, Полтавський базовий медичний коледж, Кременчуцький льотний коледж Національного авіаційного університету, Полтавський військовий коледж сержантського складу та Вище професійне гірничо-будівельне училище м. Горішні Плавні. Серед запрошених гостей були присутні: начальник Козельщинського бюро правової допомоги Аліна Литовченко та методист відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Козельщинської селищної ради Світлана Олексієнко.

   За допомогою інформативних відеопрезентацій та художніх номерів навчальні заклади розповіли про професії та спеціальності, які охоплюють різні галузі економіки та користуються попитом на ринку праці:  електрогазозварник, слюсар-ремонтник, машиніст тепловоза, машиніст бурової установки, машиніст електровоза, контролер-касир, стропальник, маляр, штукатур, швачка, технік-технолог, технік-механік, технік-програміст, технік-інспектор з контролю за використанням палива, пілот, касир, бухгалтер.Фото без опису

      Захід став корисним випускникам шкіл, адже вони мали можливість поспілкуватись з представниками різних навчальних закладів, дізнатись про умови вступу та можливості навчання, перелік професій, якими можна оволодіти в освітніх закладах, та пільги, якими може скористатися абітурієнт.

     Тож, перед випускниками стоїть нелегке завдання: зробити крок, який вирішить їхню життєву долю. Хочеться побажати їм обрати професію до душі і стати справжніми професіоналами своєї справи, взявши за орієнтир слушні поради.

Інформацію надано Козельщинською районною філією Полтавського обласного центру зійнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь