A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Парк комунальної техніки наповнився за рахунок інфраструктурної субвенції

Дата: 20.12.2018 13:23
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

 

   4 мільйони 700 тисяч гривень – така сума субвенції з державного бюджету, згідно з розподілом, передбачена у 2018 році на розвиток інфраструктури Козельщинської громади. Кошти субвенції надходили частинами щомісячно.

За рахунок цієї субвенції у 2018 році Козельщинською ОТГ реалізовано три проекти. Першим проектом стало придбання сміттєвоза з боковим завантаженням на шасі МАЗ та об’ємом бункера 10 м3. За результатами тендерних процедур вартість склала 1 627 тис. грн. Придбання сміттєвоза дасть можливість розширити надання послуг із централізованого збору твердих побутових відходів для всього населення громади, охопивши крім Козельщини максимум населених пунктів. Так, вже на початку серпня перші контейнери (12 шт.) встановлені по вулицях села Лутовинівка. На сьогодні комунальним підприємством „Козельщина“ продовжується робота з виготовлення необхідної кількості контейнерів. Після чого централізований збір та вивезення твердих побутових відходів поступово буде організовано по всіх старостинських округах громади.

Для Козельщинського комунального підприємства «Водоканал» придбано вакуумний автомобіль АТ ВО-0103 на базі шасі вантажного автомобіля МАЗ-5340С2 (місткістю цистерни 9,5 куб.м.). За результатами тендерних процедур вартість склала 2 млн. 087 тис. грн. У такий спосіб реалізовано ще один проект. Наявність у комунального господарства такої вакуумної машини надасть можливість додатково надавати населенню та суб’єктам господарювання послуги з очищення вигрібних ям та вивезення рідких відходів. Також дозволить частіше викачувати рідкі відходи від багатоквартирних будинків у Козельщині, надавати послуги з вивезення рідких побутових відходів і в селах, охопивши одним рейсом  2-3 приватних будинки. Автомобіль додатково обладнано снігоочисним відвалом з гідравлічним приводом.  Фото без опису

Придбання вантажного автомобіля самоскиду з трьохстороннім розвантаженням АТ СС-1022 на шасі DAYUN, вартість якого 1 млн. 125 тис. грн. стало останнім проектом, який планувалося реалізувати у 2018 році.  Автомобіль може використовуватися для виконання робіт з благоустрою, розвантажувально-навантажувальних робіт, перевезення будівельних матеріалів, подрібненої деревини та інших вантажів, вивезення негабаритних відходів. До цього часу у комунальному господарстві були відсутні вантажні автомобілі, тому для здійснення окремих видів робіт з благоустрою та санітарної очистки територій доводилося залучати техніку інших підприємств.

Рішеннями сесії селищної ради асенізатор та сміттєвоз передані в оперативне управління та користування Козельщинському комунальному підприємству „Водоканал“ та комунальному підприємству „Козельщина“ відповідно.

Фото без опису            Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь