A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профорієнтаційний інтерактивний захід  для учнів 10 та 11 класів Пригарівського ліцею

Дата: 18.03.2019 14:20
Кількість переглядів: 280

Фото без опису14 березня 2019 року провідним фахівцем з питань зайнятості Козельщинської районної філії Мариною Касай було проведено виїзний профорієнтаційний інтерактивний захід  для учнів 11 та 10 класів Пригарівського ліцею.

Профорієнтатор служби зайнятості розповіла школярам про те, що потрібно знати для того, щоб "вдало" вибрати майбутню професію, які важливі кроки необхідно здійснити для зваженого рішення, як уникути помилок при виборі професії. Вона зазначила, що при всій складності вирішення проблеми сформулювати правило вибору професії дуже просто: необхідно, щоб ця професія відповідала схильностям, можливостям людини і була потрібна людям та суспільству. Ознайомила з формулою вибору професії «Хочу.Можу.Треба.», з класифікацією професій, з вимогами, які ставить до людини та чи інша професія.

Інтерактивні форми спілкування дали можливість школярам закріпити поняття таке поняття як  «професія», проведені вікторини та ігри розширили уявлення про світ професій.

В ході заходу учні отримали багато корисної та важливої інформації, що обов’язково стане їм у нагоді при вирішенні питання професійного вибору. Фахівець служби зайнятості побажала старшокласникам вдалого професійного вибору та наголосила на можливості проходження профорієнтаційного тестування за допомогою платформи профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія: консультаційна мережа». Також презентувала інтерактивний буклет «Навігатор вибору професії» та проінформувала про можливість професійного навчання в центрах професійно-технічної освіти.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь