A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання чотирнадцятої сесії селищної ради сьомого скликання

Дата: 25.03.2019 10:08
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

 

  Засідання чотирнадцятої сесії відбулося у п’ятницю під головуванням селищного голови Олександра Троцького. 
Розглянуті питання порядку денного, попередньо були детально опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій.
Для фінансування галузей депутати прийняли рішення про внесення змін до показників бюджету громади на 2019 рік. Внесено зміни та доповнення до заходів Програми підтримки розвитку первинної медико-санітарної допомоги та комплексної Програми розвитку освітньої галузі. 
Вже цього року учні, які стали переможцями та призерами предметних олімпіад, інтелектуальних, мистецьких, творчих конкурсів, конкурсів Малої академії наук, спортивних змагань, а також вчителі, які їх підготували, отримають грошові винагороди. Для мотивації та відзначення кращих затверджено Положення про преміювання педагогічних працівників навчальних закладів та учнів-призерів олімпіад і конкурсів. 
Також депутати одноголосно підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо збереження посад квиткових касирів та цілодобової роботи квиткових кас на станції Ганнівка та зупинковому пункті Козельщина. Адже реформи під назвою «оптимізація», які планує впровадити регіональне відділення «Південної залізниці», невдовзі можуть призвести до скорочення часу роботи квиткових кас, а згодом і їх закриття. 
У ході спільного засідання депутатських комісій, що передувало сесії, депутатами розглянуто лист голови Козельщинської районної організації УТМР щодо вигорання й знищення близько 300 га природно-заповідного фонду та прилеглих територій. Для недопущення подальшого вигорання флори і фауни, до порядку денного додатково включено питання Про заборону випалювання рослинного і тваринного світу та території Козельщинської ОТГ.
Традиційно найбільш розлогий блок порядку денного стосувався врегулювання земельних питань, по яких також було прийнято відповідні рішення.Фото без опису
У перерві між засіданнями постійних комісій селищної ради та сесії присутні переглянули виступ екологічної агітбригади Пригарівського ліцею "Екос", які представили номер у формі театру тіньових мініатюр із закликом збереження природи. Своїм номером учні Пригарівського ліцею нещодавно вже привернули особливу увагу журі на зональному етапі обласного конкурсу-огляду екологічних бригад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь