A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 19.04.2019 16:18
Кількість переглядів: 246

Фото без опису     

 

     17 квітня під головуванням селищного голови Олександра Троцького відбулося чергове засідання виконавчого комітету. 
У ході засідання члени виконкому розглянули заяви жителів громади та прийняли рішення щодо надання одноразової грошової допомоги громадянам з онкологічними та іншими тяжкими захворюваннями. Нагадаємо, що відповідно до Програми «Турбота» одноразові допомоги надаються жителям громади у таких розмірах: дорослим – 4 тис. грн., дітям віком до 18 років – 6 тис. грн. 
Членами виконкому також розглянуті та погоджені деякі проекти рішень, що виносяться на розгляд п’ятнадцятої сесії селищної ради. Серед них: погодження Програми розвитку вулично-дорожньої мережі та утримання доріг на території Козельщинської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, погодження проекту „Розвиток дорожньо-ремонтного пункту“. Саме за рахунок фінансування вказаної програми цього року планується розпочати ремонт тротуарів у смт. Козельщина, продовжити ремонти дорожнього покриття вулиць у населених пунктах громади. Фото без опису
Враховуючи вартість ремонту доріг, яка цього року варіює від 500 до 550 грн. за квадратний метр, розроблено проект „Розвиток дорожньо-ремонтного пункту“ для подання на конкурсний відбір проектів, які реалізовуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Цей проект передбачає придбання техніки та механізмів для проведення ремонтних робіт дорожнього покриття, що дасть можливість виконувати роботи своїми силами. Відбір проектів відбудеться у 2019 році, а фінансування переможців у 2020 році.
На засіданні присутні знову занепокоєно обговорювали реформу медичної галузі. Адже реформа вже скоро торкнеться вторинної ланки – центральної районної лікарні. На сьогодні ЦРЛ має лабораторію, де аналізи виконують безоплатно за направленням лікаря. Ймовірно, після впровадження реформи цей вид послуг може бути платним. Тож вже зараз Козельщинська громада вивчає питання придбання аналізаторів крові та сечоаналізаторів для Козельщинської та Лутовинівської АЗПСМ. Орієнтовна вартість одного комплекту 250 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь