A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Екологічний марафон

Дата: 13.05.2019 08:53
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

 

     Нещодавно учні старших класів Козельщинського ліцею взяли участь в екологічному марафоні, організованому в рамках двомісячника «Чиста громада». Діти разом з учителями, працівниками виконавчого комітету та відділу освіти прибрали узбіччя вздовж дороги загального користування місцевого значення Козельщина ? Хорішки ? Великі Кринки. Кожен пройшов ділянку в один кілометр. У результаті: відрізок протяжністю 13 кілометрів (від переїзду біля комбікормового заводу до знаку «Хорішки») набув зовсім іншого вигляду. За дві години роботи назбирали близько 200 мішків сміття. 
Фото без описуПісля марафону всі посмакували польової каші біля відновленої минулого року чумацької криниці неподалік села Хорішки. Про відновлену історичну знахідку та місце, де раніше проходив чумацький шлях, школярам розповів місцевий краєзнавець Іван Миколайович Кравченко. 
Пізніше 20 мішків сміття зібрали учні 8-х класів на узбіччях дороги Козельщина – Омельниче. Долучилися до акції і Лутовинівські школярі, прибравши близько 5 км узбіч від Лутовинівки до Задовги. Також і в Мануйлівці знайшлися небайдужі учні, які теж наводили лад на узбіччях доріг.
Виконавчий комітет висловлює величезну вдячність школярам, учителям, хто взяв участь в екологічному марафоні. Дякуємо батькам, які підтримують ініціативи громади для покращення благоустрою нашого краю.
Фото без описуНа цьому масштабне прибирання не завершується, плануємо привести до ладу узбіччя доріг і в інших напрямках. Спільними зусиллями ми можемо все. А в нагороду отримаємо чисту територію, де живемо.
Сподіваємося, що й інші жителі цінуватимуть працю дітей та не викидатимуть сміття на узбіччях, адже свій відрізок запам’ятав кожен школяр. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь