A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання позачергової шістнадцятої сесії Козельщинської селищної ради

Дата: 28.05.2019 09:40
Кількість переглядів: 276

Засідання позачергової шістнадцятої сесії Козельщинської селищної ради відбулося вчора під головуванням селищного голови Олександра Троцького.


Для придбання спецтехніки – самоскиду та екскаватора – за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури у 2019 році внесено зміни до Плану соціально-економічного розвитку Козельщинської об’єднаної територіальної громади.
Також прийнято рішення про внесення змін до показників бюджету об’єднаної територіальної громади. Зокрема, наближено кошти для виконання робіт з благоустрою (придбання матеріалів та оплату послуг з монтажу вуличного освітлення, ремонту доріг), для надання допомог онкохворим жителям громади, виділено кошти для надання центральній районній лікарні додаткової фінансової підтримки. 
Під час розгляду земельних питань затверджено технічні документації та проекти землеустрою громадянам, надано земельні ділянки у користування для випасання худоби та сінокосіння. 
На спільному засіданні постійних комісій, що передувало сесії, депутати заслухали відповідь отриману від АТ «Укрзалізниця» на звернення, прийнятого на засіданні 14 сесії від 22.03.2019, щодо недопущення оптимізації роботи квиткових кас на залізничній станції Ганнівка та зупинковому пункті Козельщина. Відповідно до інформації з 01.06.2019 квиткова каса на зупинковому пункті Козельщина працюватиме з 8 до 20 год., на станції Ганнівка – цілодобово, проте заплановано і вивільнення касирів: одного по ст. Ганнівка, двох по з.п. Козельщина. 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь