A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Презентація роботодавця

Дата: 28.08.2019 11:19
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

 

 

       Для більш якісного підбору працівників та ознайомлення шукачів роботи з підприємством, 23 серпня 2019 року в Козельщинській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості проведено Презентацію роботодавця ТОВ «ФЕРРОСТРОЙ» (м. Горішні Плавні).

 Учасниками заходу стали 10 безробітних. Їх проінформовано про такі актуальні вакансії, як: електрогазозварник, електрослюсар з ремонту електричних машин, слюсар – ремонтник, монтажник з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій; ознайомлено з особливостями роботи, з характером та умовами праці, з розміром заробітної плати.

Начальник відділу надання соціальних послуг Мартиненко Вікторія Валентинівна розповіла присутнім про ситуацію на ринку праці, про потребу в професійному розрізі, про можливість професійного навчання у професіи?но-технічних навчальних закладах з наи?кращою матеріальною базою та висококваліфікованим викладацьким складом, що мають ліцензіі? щодо надання освітніх послуг, дозволяючи після закінчення навчання видавати документи державного зразка. 

Пріоритет у навчанні безробітних належить центрам професіи?но-технічноі? освіти Державноі? служби заи?нятості. Основні переваги ЦПТО ДСЗ у порівнянні з іншими закладами освіти – стислі терміни навчання; врахування при організаціі? навчального процесу особливостеи? дорослого населення; сучасна матеріальна база; тісна співпраця з роботодавцями; використання інтерактивних методів навчання.

«Презентація роботодавця» пройшла дуже цікаво та інформативно. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували за приділену увагу.

 

Підготувала провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг  Лучко Наталія Петрівна  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь