A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Пізнай себе, пізнай свою природу – і ти пізнаєш істину»

Дата: 25.09.2019 16:37
Кількість переглядів: 5410

Фото без опису

 

 

     Пізнання людиною самої себе, таємниць життя – один із аспектів її духовного пошуку, що сягає вглиб століть. За легендою, багато тисяч років тому сім мудреців зустрілися у храмі Аполлона у Дельфах і написали на стіні храму: «Пізнай самого себе». Що означали ці слова? Кожне нове покоління людей прагне осягнути сенс існування людини, відповісти на запитання згідно з духом свого часу.

На це питання намагалися знайти відповідь і учасники засідання клубу «Від самопізнання до самореалізації» у Козельщинській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості. А допомагав у цьому дипломований психолог  з десятирічним професійним досвідом, який зараз активно шукає роботу – Олександр Бредун, провівши  психологічний тренінг із застосуванням проективних методик «Пізнай себе». Всі учасники заходу спробували пізнати себе як особистість, навчитися визначати власні духовні цінності, усвідомити свою індивідуальність та значимість, використовуючи різні вправи та тести: «Колесо життя»,  тест «Морс», гра «Хто Я?», «Сімейна соціограма»,  яка дозволяє виявити місце в системі міжособистісних відносин та багато інших цікавих.Фото без опису

Засідання клубу пройшло в теплій дружній та веселій атмосфері. Сподіваємось, що ми допомогли учасникам наблизитись до розгадки свого «Я», адже пізнати самого себе – це означає зрозуміти свій внутрішній світ, побачити і прийняти не тільки позитивні якості, а й негативні, вивчити таємницю свого внутрішнього світу та світу людських почуттів.

Матеріал підготувала провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Козельщинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Касай Марина Вікторівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь