A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семінар з вивільнюваними працівниками

Дата: 19.12.2019 13:17
Кількість переглядів: 197

 

 

   «Вивільнення працівників - це припинення трудових правовідносин з працівниками за ініціативою власника або уповноваженого ним органу в разі змін в організації виробництва і праці в тому числі при ліквідації, реалізації або профілюванні підприємства, установи, організації, скорочені чисельності штату працівників. З таким неприємним словом як «звільнення», хоч раз у житті стикався кожен третій. Насправді, не все так сумно. Втрата роботи це не трагедія, а початок нового життя, який відкриває перед вами багато можливостей самореалізації. Головне - це ваше відношення та готовність до змін», - з такими словами звернулась заступник директора Козельщинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Вікторія Мартиненко до працівників Козельщинської райдержадміністрації.

18 грудня працівниками служби зайнятості було проведено профінформаційний семінар для вивільнюваних працівників. Важливість даного заходу полягає в запобіганні негативним наслідкам у трудовому колективі, знятті соціальної напруги, наданні психологічної підтримки та роз’ясненні правових питань вивільнення. 

Під час семінару присутнім було надано інформацію про послуги державної служби зайнятості, а саме: кар’єрний супровід кожному хто підпадає під скорочення, пошук підходящої роботи, професійне навчання, профдіагностичне тестування та сприяння в започаткуванні власної бізнес-справи.

На запитання, які прозвучали на семінарі ґрунтовну відповідь дали фахівчині Козельщинської районної філії Полтавського ОЦЗ Вікторія Мартиненко та Марина Касай. По завершенні заходу учасники висловили подяку за корисну інформацію та важливі роз’яснення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь