A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

23 сесія Козельщинської селищної ради відбулася вчора під головуванням селищного голови Олександра Троцького.

Дата: 25.03.2020 15:37
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

 

   Запрошені на засідання керівники КНП «Козельщинська ЦРЛ» Сергій Колесніков, КНП «Козельщинський ЦПМСД» Ольга Явтушенко та фельдшер підстанції екстренної медичної допомоги Валерій Касяненко інформували присутніх про епідеміологічну ситуацію в районі та проблеми, пов’язані з цією ситуацією.
Селищний голова Олександр Троцький повідомив про те, що на даний час Козельщинська ОТГ не стоїть осторонь всесвітньої проблеми. Наразі є домовленість з групою компаній «Кернел» і вже сьогодні вони проводять закупівлю апарату для штучної вентиляції легень для Козельщинської ЦРЛ.
Крім того, за домовленістю з мером Горішніх Плавнів, інфекційна лікарня міста в разі потреби готова приймати наших хворих.

Фото без описуТакож на сесійному засіданні депутати селищної ради внесли зміни до бюджету на 2020 рік. Зокрема одноголосно погодили надання коштів для проведення заходів по запобіганню та боротьбі з коронавірусною інфекцією на території громади:
- КНП «Козельщинська центральна районна лікарня» – 230 000 грн;
- КНП «Козельщинський центр первинної медико-санітарної допомоги» – 61 800 грн.
Передбачається, що за ці кошти лікарня зможе придбати засоби індивідуального захисту для лікарів та іншого персоналу; дезінфекційні засоби; ліки, необхідні для лікування хворих; запас ліків для швидкого реагування та інше.
Олександр Троцький закликав головних лікарів медичних закладів не чекати і відразу звертатися з будь-якими питаннями, а усіх присутніх – не сіяти паніку та дотримуватися санітарно-гігієнічних правил.

Крім того, рішенням сесії наближено кошти для виплати матеріальної допомоги онкохворим громадянам. А також передбачено фінансування на ремонт Сушківського, Хорішківського та Михайликівського будинків культури, фасаду Мануйлівського ліцею та харчоблоку Пригарівського ліцею. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь