A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (с. Павлівка)

Дата: 17.07.2020 14:02
Кількість переглядів: 8502

1.Повна назва документа державного планування:

Генеральний план с. Павлівка на території Козельщинської селищної ради Козельщинського  району Полтавської області

 

У звіті стратегічної екологічної оцінки проведена оцінка впливу проекту генерального плану на складові довкілля (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Козельщинська селищна рада.

 

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному веб-сайті Козельщинської селищної ради (http://kozelshynska.gromada.org.ua/) 17 липня 2020 року.

Публікація повідомлення в газеті «Козельщинські вісті» від 10.07.2020 року.

б) способи участі громадськості:

– надання письмових зауважень і пропозицій на адресу: 39100, Полтавська обл., Козельщинський р-н, смт Козельщина, вул. Остроградського, буд. 75/15, виконавчий комітет Козельщинської селищної ради,  тел. 3-12-01.

в) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування –  39100, Полтавська обл., Козельщинський р-н, смт Козельщина, вул. Остроградського, буд. 75/15, виконавчий комітет Козельщинської селищної ради.

г) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

е-mail: kozrada-31163@ukr.net;

поштова адреса: 39100, Полтавська обл., Козельщинський р-н, смт Козельщина, вул. Остроградського, буд. 75/15, виконавчий комітет Козельщинської селищної ради, тел. 3-12-01.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційний веб-сайт Козельщинської селищної ради http://kozelshynska.gromada.org.ua/.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування містобудівного проекту Генеральний план с. Павлівка на території Козельщинської селищної ради Козельщинського району Полтавської обл. оприлюднено 17.07.2020 року на офіційному веб-сайті Козельщинської селищної ради по посиланням http://kozelshynska.gromada.org.ua/zvit-pro-seo-pavlivka-11-47-56-17-07-2020/

Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення і триває до 17.08.2020 року включно.

 

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - відсутня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь