A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ліквідація наслідків снігових заметів

Дата: 23.03.2018 16:00
Кількість переглядів: 489

        Зима в останні дні нагадала про себе сильними морозами й заметіллю. Суворі погодні умови, спричинені сильними снігопадами, різкими температурними коливаннями, спостерігалися і упродовж березня цього року.

      Наслідки сильних снігопадів, що починалися звечора, доводилося ліквідовувати в оперативному режимі. Завдяки швидкому реагуванню на штормові попередження та злагодженій роботі фермерських господарств, сільськогосподарських підприємств, працівників виконавчого комітету селищної ради, обмежень руху не виникало. Для забезпечення проїзду залучалася техніка сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, а також комунальна, яка, у першу чергу, розчищала головні транспортні сполучення з центром громади, центральні вулиці населених пунктів, доступ до навчальних закладів та охорони здоров’я, зупинок громадського транспорту, кладовищ. Потім забезпечувався проїзд всіма вулицями населених пунктів, доступ до місць паркування, дворів багатоквартирних житлових будинків. Для посипання вулиць і доріг від снігу та ожеледиці, особливо підйомів у смт. Козельщина, залучалася техніка філії „Козельщинський райавтодор“.

     Працівники із благоустрою забезпечували вільний прохід пішоходів по тротуарах. Механічний снігоприбиральник, придбаний нещодавно, значно полегшив роботу працівників.

          Від імені всієї громади висловлюємо вдячність за оперативність та небайдужість до проблем населення керівників і працівників ТОВ «МЕТЕКС-АГРО», ТОВ АФ «Добробут», філії „Козельщинський райавтодор“, а також усім фермерським господарствам та громадянам.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь