A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Історія успіху підприємця

Дата: 09.12.2019 10:52
Кількість переглядів: 738

   

   

   Однією із активних форм підтримки безробітних, які перебувають на обліку в Козельщинській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості – є надання одноразової виплати допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю. Яскравим прикладом успішної організації власної справи за сприяння служби зайнятості є історія підприємця Загребельного Сергія Вікторовича.

Залишившись без роботи, Сергій Вікторович звернувся до Козельщинської районної філії. У ході співбесіди із кар’єрним радником  Загребельний С.І. дізнався про послугу служби зайнятості, яка його зацікавила – це можливість отримати одноразову виплату допомоги по безробіттю для започаткування підприємницької діяльності. Маючи досвід роботи на керівних посадах, навики роботи з управління персоналом та прекрасні організаторські здібності, а також  бажання працювати, вирішив спробувати себе і стати підприємцем. Дотримуючись рекомендації фахівців служби зайнятості, Сергій Вікторович  охоче відвідав інформаційний семінар «Як розпочати свій бізнес?», а також пройшов навчання на курсах цільового призначення за напрямом «Основи підприємницької діяльності». Здобувши необхідні знання щодо ведення власної справи, Сергій Вікторович захистив бізнес-план на тему «Відкриття станції технічного обслуговування».

Після отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю Загребельний С.В. орендував приміщення та закупив необхідне обладнання для надання послуг  з технічного обслуговування та ремонту автомобілів. Крім того Сергій Вікторович прийняв на роботу найманого працівника.

На сьогоднішній день Загребельний С.В.- успішний підприємець, який за допомогою служби зайнятості зміг реалізувати свою мрію. Всім, хто бажає відкрити власну справу, Сергій Вікторович радить повірити у себе. Перш за все необхідно поставити чітку мету, якої хочеш досягти. А служба зайнятості допоможе в її реалізації.

В свою чергу Козельщинська районна філія Полтавського ОЦЗ бажає Сергію Вікторовичу невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, успіху та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя.

Пыдготувала заступник начальника відділу надання соціальних послуг Козельщинської районної філії Полтавського ОЦЗ  І.Євстропова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь