A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

КОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ ЦНАП ПРОДОВЖУЄ ПРИЙОМ ЗАЯВ ПРО КІНЦЕВИХ БЕНЕФІЦІАРІВ!

Дата: 20.10.2021 14:14
Кількість переглядів: 3969

Фото без опису

 

   Відповідно до змін, внесених 08.10.2021 до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» усі юридичні особи зобов’язані подати інформацію про кінцевого бенефіціарного власника (КБВ) та структуру власності до 11 липня 2022 року. Ця норма стосується юридичних осіб, які зареєстровані до 11.07.2021 як тих, у яких засновниками є юридичні особи, так і тих, де засновники – фізичні особи.

ВАЖЛИВО

Заяву від імені юридичної особи подає керівник, підписант або уповноважена особа від юридичної особи особисто, за пред’явленням документа, що посвідчує особу. У разі подання документів уповноваженою особою додатково подається нотаріально засвідчена копія документа, що посвідчує його повноваження. Також документи на послугу можна надіслати поштою рекомендованим листом з описом вкладення, при цьому заява (форма 2) повинна бути на нотаріальному бланку.

Адміністративний збір не буде справлятися у разі подання лише інформації про кінцевого бенефіціарного власника в законодавчо визначеному обсязі протягом року з дня набрання чинності Наказом Мінфіну від 19.03.2021 року № 163 «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності».

Відомості про кінцевого бенефіціарного власника також можна подати одночасно зі створенням юридичної особи або внесенням будь-яких змін до відомостей.

Інформацію про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності необхідно підтримувати в актуальному стані, оновлювати її та повідомляти про зміни протягом 30 робочих днів з дня їх виникнення, подаючи документи, що підтверджують ці зміни.

Заяву  по кінцевим бенефіціарним власникам подають усі юридичні особи, крім політичних партій, структурних утворень політичних партій, професійних спілок, їх об’єднань, організацій профспілок, передбачених статутом профспілок та їх об’єднань, творчих спілок, місцевих осередків творчих спілок, організацій роботодавців, їх об’єднань, адвокатських об’єднань, торгово-промислових палат, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, релігійних організацій, державних органів, органів місцевого самоврядування, їх асоціацій, державних та комунальних підприємств, установ, організацій.

Державному реєстратору слід подати:

  1. Заява ф.2 (сторінки: 1, 2,5).

  2. Структуру власності за формою та змістом, визначеними відповідно до законодавства.

  3. Нотаріально завірену копію паспорта (якщо документ у формі книжечки) КБВ.

За більш детальною інформацією слід звертатися: ЦНАП, вулиця Монастирська,5  або за телефоном: 0669344400  Ляшенко Лариса Петрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь