A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПРО СТВОРЕННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КОЗЕЛЬЩИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ

Дата: 31.10.2022 16:18
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Шановні жителі Козельщинської громади!

З метою визначення перспективних напрямків розвитку територіальної громади, виконавчим комітетом Козельщинської селищної ради розпочинається процес підготовки розроблення Стратегії розвитку Козельщинської селищної територіальної громади на період до 2027 року. Для стратегічного планування передбачається утворити робочу групу, до складу якої ввійдуть представники різних сфер життєдіяльності з числа жителів нашої громади.

Всім зацікавленим особам, які мають ідеї, плани, бачення майбутнього нашого краю, пропонуємо долучитися до процесу створення Стратегії розвитку Козельщинської селищної територіальної громади на період до 2027 року.

Щоб запропонувати свою кандидатуру для включення до складу робочої групи, подайте заяву довільної форми на ім’я Козельщинського селищного голови. У заяві зазначте відомості про заявника: прізвище, ім’я, по батькові, адресу проживання, сферу діяльності, посаду (за наявності), контактний телефон, згоду на обробку персональних даних.

Пропозиції щодо формування робочої групи необхідно подати до виконавчого комітету Козельщинської селищної ради за адресою: вул. Остроградського, 75/15, смт Козельщина або на електронну скриньку [email protected] до 15 листопада 2022 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь