A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ

Вакансії

 Виконавчий комітет Козельщинської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади землевпорядника Михайликівського старостинського округу. Основні вимоги до кандидатів:

11:26 12.10.2018

Вакансії

Виконавчий комітет Козельщинської селищної ради оголошує конкурс на зайняття вакантної посади директора комунальної установи Інклюзивно-ресурсний центр виконавчого комітету Козельщинської селищної ради Полтавської області.

08:51 21.09.2018

Всесвітнє прибирання "World Cleanup Day"

 Не залишайтеся осторонь, долучіться до міжнародної ініціативи Всесвітнього прибирання "World Cleanup Day" та підтримайте екологічний рух у нашому регіоні!

11:37 13.09.2018

Вакансії

У виконавчому комітеті селищної ради проводиться конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності.

15:47 06.09.2018

Каталог «Полтавська область: інвестиційні проекти». Збір проектів!

Беручи до уваги значний інтерес міжнародної спільноти до співробітництва з Полтавською областю, вагомий економічний потенціал суб’єктів господарювання та пріоритетність залучення інвестицій її розвиток, облдержадміністрацією було прийнято рішення про формування комплексного портфелю інвестпроектів – каталогу «Полтавська область: інвестиційні пропозиції».

10:42 17.08.2018

Як учаснику бойових дій отримати земельну ділянку

Учасники бойових дій та особи, прирівняні до них мають право на першочергове відведення у власність або користування земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, садівництва і городництва (для городництва у користування).

14:35 16.08.2018

Черг на персоналізацію документів більше не має – закордонні паспорти видають вчасно по всій Україні

   Чергу на персоналізацію закордонних паспортів на Поліграфкомбінаті «Україна» повністю ліквідовано – документи видаються у встановлені законодавством строки – протягом 7 та 20 робочих днів, в залежності від суми оплаченого адміністративного збору - про це розповів Голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк під час брифінгу 26 липня.

10:27 13.08.2018

Вакансії

У виконавчому комітеті Козельщинської селищної ради з 10.08.2018 року оголошено конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу земельних ресурсів.

10:30 10.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь