A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини Козельщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Козельщинської селищної ради

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Козельщинської селищної ради

Сьогодні під головуванням селищного голови Олександра Троцького  відбулося чергове засідання виконавчого комітету Козельщинської селищної ради. На засіданні члени виконавчого комітету заслухали інформацію начальника фінансово-бюджетного відділу Валерія Виставного та підтримали рішення про внесення змін до показників бюджету селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. Також присутні прийняли рішення про проведення з 24 грудня 2018 року по 24 січня 2019 року процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проектів генеральних планів сіл Лутовинівка, Павлівка, Нова Україна, основні креслення яких будуть розміщені на офіційному сайті громади, приміщеннях виконавчого комітету селищної ради, Лутовинівського старостинського округу, Рибалківського старостинського округу.

16:12 13.12.2018

Сьогодні відбулася позачергова одинадцята сесія Козельщинської селищної ради

Сьогодні відбулася позачергова одинадцята сесія Козельщинської селищної ради

Сьогодні, 7 грудня, на засіданні позачергової одинадцятої сесії депутати Козельщинської селищної ради розглянули звернення Солоницької сільської ради та затвердили рішення про надання згоди на добровільне приєднання територіальної громади сіл Солониця, Верхня Жужманівка, Нижня Жужманівка, Шевченки, Павлики Солоницької сільської ради до Козельщинської селищної об’єднаної територіальної громади. Це рішення є одним із перших кроків алгоритму добровільного приєднання до територіальної громади. 5 грудня аналогічне рішення прийняла Солоницька сільська рада. Для продовження процесу приєднання необхідно дочекатися внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Полтавської області, оскільки територія Солоницької сільської ради планувалася до об’єднання з Дмитрівською сільською радою. Надалі ще тривалий і покроковий процес приєднання.

11:07 07.12.2018

Всесвітній день дитини

Всесвітній день дитини

    Дитинство – найважливіший період у житті кожної людини. І саме в цей період вона потребує найбільшої уваги і захисту.  Благополуччя дітей та їх права завжди викликали пильну увагу міжнародного співтовариства.

09:12 20.11.2018

Веселка робітничих професій

Веселка робітничих професій

      15 листопада 2018 року в актовому залі Козельщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено профорієнтаційний захід  «Веселка робітничих професій»  для учнів випускних класів району.

14:22 16.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь