Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини Козельщинської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулася шоста сесія Козельщинської селищної ради сьомого скликання

Відбулася шоста сесія Козельщинської селищної ради сьомого скликання

   Сьогодні, 31 липня, відбулася шоста сесія Козельщинської селищної ради сьомого скликання. Депутати розглянули та затвердили ряд важливих програм, серед яких: - комплексна Програма розвитку освітньої галузі Козельщинської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки,  - Програми оздоровлення та відпочинку дітей Козельщинської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки,  - Програма підтримки та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, які проживають на території Козельщинської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік, - Програма підготовки молоді до військової служби i призову до Збройних Сил України у Козельщинській об’єднаній територіальній громаді на 2018-2020 роки, - Програма сприяння відділу у Козельщинському районі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області у покращенні умов обслуговування фізичних та юридичних осіб на території Козельщинської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік, - Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Козельщинської селищної ради на 2018 рік, - Програма розвитку місцевого самоврядування на території Козельщинської ОТГ.

16:30 31.07.2018

В Україні збільшать розмір аліментів

В Україні збільшать розмір аліментів

На початку липня  був прийнятий  в цілому другий пакет законів у рамках проекту Мін’юсту «Чужих дітей не буває». Прийняті зміни покликані захистити економічні права найменших українців та убезпечити їх від можливого економічного насильства з боку дорослих.

15:12 24.07.2018

Засідання виконавчого комітету селищної ради

Засідання виконавчого комітету селищної ради

 19 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Козельщинської селищної ради. Під час засідання, яке пройшло під головуванням селищного голови Олександра Троцького, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 11 питань порядку денного.

15:21 19.07.2018

Козельщинський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав медичний автомобіль, придбаний  за кошти Світового банку

Козельщинський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав медичний автомобіль, придбаний за кошти Світового банку

Козельщинський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав автомобіль марки «Сітроен Берлінго», який придбано за кошти Світового банку.

15:21 12.07.2018

Відповідальне батьківство – щасливе дитинство

Відповідальне батьківство – щасливе дитинство

     10 липня з нагоди відзначення Дня родини, секретар селищної ради Неля Андріївна Осадчук та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Олег Степанович Кабаченко зустрілися з родиною учасника АТО Колегова Володимира Леонідовича.  Разом з дружиною  вони виховують доньку Надію та сина Олексія.

09:58 11.07.2018

Високі результати наших спортсменів

Високі результати наших спортсменів

23 червня 2018 року у м. Миргороді проходили спортивні сільські ігри ВФСТ «Колос» серед об’єднаних територіальних громад на кращу спортивну громаду Полтавщини 2018 року.

13:59 25.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь